tirsdag den 1. februar 2011

Hvordan skifter man forsikringsselskab


Hvordan skifter man forsikringsselskab ?

Det er simpelt at skifte forsikringsselskab, da det nye forsikringsselskab sørger for selve skiftet, og det gamle forsikringsselskab automatisk udbetaler den overskydende betaling, minus et mindre gebyr såfremt forsikringerne opsiges før udløb.
Forsikringselskabets Assurandører

Du kan bede et forsikringsselskab sende en Assurandør til dig, for at hjælpe dig med købe de rigtige forsikringer. En Assurandør er kort fortalt en forsikringssælger, dog mere kompetent en de telefonsælgere man oftest møder. En god sammenligning vil være en bankrådgiver, som også er specialtis og godt uddannet på sit felt.
Der er flere fordele ved at få sendt en assurandør ud, den mest åbenlyse er, at du får personlig rådgivning. Samtidigt er assurandøren vant til, at kunderne ikke har overblik over det faktiske behov for forsikringer. En anden ting er, at når først assurandøren har bevæget sig til din bopæl, så er han meget interesseret i et salg. Meget mere end sælgeren i telefonen. Dette betyder at prisen oftest kan presses.


Hvordan finder jeg et nyt forsikringsselskab?

Der er forsikringsselskaber nok at vælge i mellem, og de tilbyder som udgangspunkt nogenlunde det samme. Der kan dog være store prisforskelle på enkelte forsikringer. Men dækningerne samt selvrisiko kan variere meget fra selskab til selskab. Nogle har nedskrivninger på hus efter alder, andre nedskriver indbo osv. Det er heller ikke alle forsikringsbetingelser der er ens, og den procedure udbetaling foregår efter er også vidt forskellig.

Ofte har din bank eller fagforening et samarbejde med et forsikringsselskab, hvor du som kunde bliver tilbudt forsikringer til en favorabel pris, pga. rabataftaler. Undersøg evt. dette.

Hvilket forsikringsselskab er bedst ?

Det er meget svært at sige, men her er et par værktøjer til dig.

På ankeforsikring.dk kan du se hvilke forsikringsselskaber der klages mest over. Vær opmærksom på at store selskaber modtager flere klager i forhold til små. Har et selskab færre klager end deres markedsandel, er det rigtig godt.    www.ankeforsikring.dk

Vil du sammenligne forsikringsselskabernes forsikringsbetingelser, kan du klikke her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...