søndag den 13. februar 2011

Pengeoverførsel til udlandet


Pengeoverførsel til udlandet
Pengeoverførsel til udlandet blive mere og mere almindeligt, da flere og flere af os køber varer i udlandet, bestiller ferieboliger og overfører penge til familie og venner i andre lande. Det er sikkert at overføre penge til udlandet, dog skal man sørge for at have så mange oplysninger som muligt omkring modtager og modtagers bank.
Hvad er omkostningen til pengeoverførsel til udlandet
Omkostningen til at lave en overførsel til udlandet kan variere fra bank til bank. Flere firmaer som Western Union tilbyder også overførsel af penge til udlandet. Disse vekselfirmaer har dog ofte endnu højere omkostninger end de alm. banker. Det billigste man kan gøre er at bruge sin netbank til at foretage overførslen. Dette skyldes at det er lang nemmere for banken, hvis du selv indtaster alle oplysninger, og besparelsen kan nemt være ml. 50 og 80 kr. i gebyr.

Hvordan overfører man penge til udlandet
Man skal have så mange oplysninger, men som minimum. Navn og adresse på modtager, SWIFT adresse, IBAN nummer, Modtagerbankens navn og land. Meget gerne også adresse på banken, og en reference/meddelelse til modtager.
Når man har disse oplysninger kan man via Netbank overføre pengene via den funktion i netbank der har med udenlandske betalinger at gøre, eller kontakte banken, som så vil være behjælpelige.

5 kommentarer:

 1. Hvis man sender penge til sin egen konto i Thailand fra sin konto i danmark, skal man så sende i kroner eller i Thai bth ? Hvad kan bedst betale sig..Altså have kroner på sin thai konto eller lade banken veksle,

  SvarSlet
 2. Hej John.

  Hvis du skal sende kroner til Thailand, kræver det at du har en valutakonto i Thailand. Men du vil nok få svært ved at bruge kroner i Thailand, og skal derfor veksle pengene i Thailand alligevel, og endvidere betale for din valutakonto.
  Jeg vil anbefale at veksle pengene i danmark med det samme, og dermed sende thai bat til din konto i Thailand

  SvarSlet
 3. hej du får den bedste kurs ved at veksle dem i dk og så overføre i thai baht. på nuværende tidspunkt for jeg 5.5 baht i nordea og hvis jeg går i banken hernede får jeg ikke mere end 5.25 baht max. det tager 2-3 dage og har virket fint for mig

  SvarSlet
 4. Hej, Hvor mange penge om året må man sende til sin egen konto i eks. ghana? er der en grænse og er der særlige regler man skal være opmærksom på ved overførsler til egen og ægtefælles konto i et land udenfor EU
  På forhånd tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er forskellig lovgivning fra land til land. Prøv at se om du kan finde noget på www.skat.dk eller ved at kontakte dem pr. telefon.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...