tirsdag den 25. august 2009

Gratis juridisk hjælp


Man kan nemt komme i en situation hvor man har brug for gratis juridisk hjælp. Det er svært at holde på sin ret som den lille forbruger, når de store selskaber truer med inkasso og registreringer i RKI. Selvom det virker åbenlyst at man har ret, vil mange ofte følge den erhvervsdrivendes anbefaling, for at undgå inkasso, retssag eller registrering i RKI.

Med gratis juridisk hjælp, kan man få bekræftet sin ret, og få overblik over den sagsgang man vil kunne komme ud i, såfremt man vælger at holde på sin ret. Ringer man til forbrugerstyrelsens hotline, kan man få gratis juridisk og faglig hjælp til en sag mellem en erhvervsdrivende og en forbruger. Forbrugerstyrelsen er på din side som forbruger, og der sidder uddannede jurister der vil kunne hjælpe dig. Link til forbrugerstyrelsen nedenfor. Telefonnummeret er 70 13 13 30

Har du brug for andet en forbrugerrådgivning, kan du kontakte advokatvagten. De yder gratis juridisk hjælp, oftest til skilsmisse, forældremyndighed, fast ejendom, leje af bolig, arveforhold og erstatning, men der er ingen grænser for, hvilke juridiske problemer du kan spørge Advokatvagten til råds om. Advokatvagten er repræsenteret i over 100 byer, med ugentlig kontortid. Se nedenstående link for at finde det nærmeste kontor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...