søndag den 12. september 2010

Billigste bank

At finde den billigste bank er ikke helt så ligetil, som man skulle tro. Der er utrolig mange ydelser man skal tage højde for, og vurdere priser på. Her er tre gode råd til at finde ud af om du har den billigste bank.

Spørg dine venner og familie hvad de betaler for de ydelser dom du gerne vil sammenligne, fx MasterCard, kassekredit, billån mv. Finde du ud af at de ofte betaler mindre end dig, så er du ikke kunde i den billigste bank, og måske endda i en af de dyre banker.

Søg information på nettet om din bank. Hvad siger andre kunder om den bank du bruger, og hvilken historik har banken. Er den kendt for at være billig, eller slår de på at være lokale, gode til indlån eller noget helt tredie. En bank som aldrig nævner pris i deres reklamer, er en bank som tager sig godt betalt, og derfor ænsker at kunderne fokuserer på noget andet.

Brug www.pengepriser.dk hvor du kan sammenligne alle banker i Danmark, eller i dir postnummer, ud fra 7 standard familier. Siden er lavet af forbrugerrådet og finansrådet, og er derfor uafhængig. Den er rigtig god og giver dig hurtigt overblik over prisen for de mest brugte ydelser, og derudaf kan du selv finde ud af hvilken bank der passer til dig. Finder du den billigste bank for dig, kan det betyde en besparelse på mange tusinde kroner, så spild ikke tiden, og kom i gang!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...