søndag den 22. november 2009

Billige indboforsikringer


Der er i dag stor kamp om forsikringskunder i Danmark, hvilket betyder at man ofte bliver mødt af tilbud på billige indboforsikringer. Det kan være gennem arbejde, fagforening eller et selskab der gerne vil slå sig fast på markedet og erobre markedsandele.


Det kan lyde meget fristende at vælge de billige indboforsikringer, men der er dog lige at par ting man skal være opmærksom på.


For det første, så vil det tilbud der kommer, ofte være den lavest mulige dækning som forsikringsselskabet kan tilbyde. Det betyder at du kan risikerer at være dårligere stillet i tilfælde af skade, tyveri el. brand i forhold til din nuværende forsikring. Endvidere kan det betyde at prissammenligningen ikke er reel, da det ikke er de samme dækninger, og derved er det ikke sikkert at der er ret meget at spare.


Endeligt skal du være megt opmærksom på de fordele du har i dag ved at have samlet dine forsikringer, i forhold til dem du vil få. Hvilke betingelser indgår under den nye forsikring, og undersøg gerne hvordan det nye selskab har "opført" sig, ved evt. at søge på nettet eller snakke med personer der har dette forsikringsselskab.


Der kan være mange penge at spare, men lad dig ikke friste af billige indboforsikringer uden at overveje det en ekstra gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...