fredag den 2. marts 2012

Hvilken bank skal jeg vælge


Hvilken bank skal jeg vælge
Hvilken bank skal jeg vælge, er et spørgsmål man ofte stiller sig selv, såfremt man overvejer at revurdere sine bankforretninger, og måske skifte bank. Og spørgsmålet er desværre ikke så ligetil. For en ting er priser på enkelte produkter. En anden er den rådgivning og sikkerhed den enkelte bank kan give dig som kunde.

Bankrådgiveren er vigtig
Bankrådgiveren er en vigtig del af dit bankvalg. Tror du på at personen kan varetage dine interesser og er kemien god mellem jer. Det betyder meget at man stoler på sin bankrådgiver. Husk at bankrådgiveren er ansat af banken til at tjene penge til banken, men hvis du også får fleksibilitet, en god pris eller sikkerhed for de penge du giver for de produkter du køber, er det vel også okay. Bare du ikke føler at din bankrådgiver kanonsælger til dig. Endvidere skal du huske, at selvom at den generelle pris i bank A er billigere end i Bank B, så kan god rådgivning i bank B i sidste ende vise sig at have sparet/tjent mange penge.
Find ud af hvad du lægger vægt på
Lægger du udelukkende vægt på pris, så er det måske en internet bank du skal vælge. Synes du at det er vigtig at have en bank tæt på hvor du bor, skal du lede efter en bank i dit nærområde. Derfor vil jeg anbefale dig at finde 2 - 3 ting du lægger vægt på ved valg af bank, og på den måde vurdere din nuværende bank, og samtidig eventuelle alternativer.

Pas på de små banker
I kraft af finanskrisen, har mange små banker svært ved at klare sig, pga. øgede omkostninger til at skaffe penge. Derfor har flere været nød til at fastfryse garantbeviser, fusionere eller lade sig opkøbe af andre større banker, eller lade priserne stige voldsomt, for at kunne holde en fornuftig indtjening.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...