onsdag den 28. september 2011

Få billigere forsikringFå billigere forsikring

Det er nemmere end du tror at få billigere forsikringer. Du skal blot forhandle med dit forsikringsselskab. Det lyder umiddelbart ret enkelt, og svært på en gang, og vil forsikringsselskabet overhovedet sænke prisen?

Kun 18 % forespørger på billigere forsikring

En undersøgelse lavet af Loyalty Group, der bl.a. er blevet bragt frem i Jyllandsposten d. 26. september 2011, viser at kun 18 % af forsikringskunderne, forsøger at forhandle om prisen med deres forsikringsselskab. Der er ikke noget tal på hvor mange der rent faktisk opnår rabat, men min erfaring siger mig at mellem 80 og 90 % uden større besvær får billigere forsikringer, ved blot at forespørge om det. Grunden til dette er at forsikringsselskaberne er i hård konkurrence, og vil gå langt for at holde på kunderne. Dog skal de selvfølgelig tjene penge på deres produkter, så der er også en grænse for hvor meget rabat man kan få.


Hvordan får jeg billigere forsikring

Før du indgår i en prisdialog med dit forsikringsselskab, kan du gøre nogle ting, for at opnå mest mulig rabat. Du kan gå på www.forsikringsguiden.dk, hvor du kan indtaste dine oplysninger om villa- bil- indboforsikging mv. og få en sammenligning fra forskellige forsikringsselskaber, på pris og dækning.
Du bør også gøre dig en overvejelse om dine dækninger er optimale, og om du i stedet for at få rabat på dine forsikringer, vil have en bedre dækning. Det kan være i form af en lavere selvrisiko, højere forsikringssum, tilvalgsdækning mv. Nogle gange er det nemmere at få mere for de samme penge, end rabat.
Vær ikke bange for at flytte forsikringsselskab, og gør dit nuværende forsikringsselskab opmærksom på dette. Alternativt kan du få et tilbud fra et andet forsikringsselskab, som du kan bruge til at presse prisen, eller forbedre dækningerne med. Kan dit nuværende forsikringsselskab ikke give et godt tilbud, kan du jo skifte til dem du har fået et tilbud af.

Pris kontra dækning

Husk altid at du skal have nogle dækninger, som sikrer dig og din familie i tilfæde af ulykke. Gå derfor aldrig efter det billigste tilbud hvor der er gået på kompromis med dækningerne, da dette kan koste dyrt i den sidste ende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...