torsdag den 6. januar 2011

Pris for testamente og ægtepagt


Testamente og ægtepagt er to meget vigtige dokumenter, som alle par, både med og uden børn, bør overveje at få lavet, da det giver en lang bedre sikkerhed. Men hvad er pris for testamente og ægtepagt ?

Der er stor prisforskel, afhængig af hvem du vælger der skal lave jeres testamente og ægtapagt. Den billigste pris får du, hvis du vælger at få dokumentet lavet over nettet, hvor du udfylder noget information, og senere modtager dokumentet. Mange tilbyder i den forbindelse en telefonsamtale for at finpudse detaljerne. Dette kan typisk gøres fra en pris omkring 2.000 kr.

Vælger du at mødes med en advokat, er prisen højere, og kan findes fra ca. 4.000 kr. For den merpris får du dog fuld sikkerhed for at alt medtages i testamentet og/eller ægtepagten, da du via samtale med advokaten, får gået alle væsentlige punkter igennem.

Prisen der er angivet er inklusiv moms. Bemærk følgende afgifter til myndighederne:
• Når et testamente skal underskrives hos notar, er der en notarafgift kr. 300 (betales til notaren).
• Når en ægtepagt skal tinglyses i Personbogen, er der en tinglysningsafgift kr. 1.400.

2 kommentarer:

 1. - hvis man kan finde en online testamenteservice, hvor det er en erfaren ADVOKAT, der laver dokumentet for en, får man det bedste fra begge verdener - fast pris og høj kvalitet.

  Et testamente behøver ikke at blive bedre/godt, blot fordi man har holdt et "live" møde med sin advokat. Advokaten kan meget vel have andre specialeområder end testamenter! Det er med andre ord vigtigt, at man sikrer sig, at det er en advokat med lang erfaring indenfor netop testamenter.
  Husk også, at der findes steder på nettet, der tilbyder et gratis tjek af ens testamente - så kan man evt. få en "second opinion" om, hvorvidt testamentet er velgennemtænkt og har alt med.

  SvarSlet
 2. Der er muligt at undersøge mulighederne inden man kaster sig ud i dyre advokatregninger.
  På www.billigt-testamente.dk er der en gratis funktion, hvor man kan beskrive sin opgave, hvorefter man vil få 3 tilbud fra advokater i sit nærområde.
  Ud fra disse 3 tilbud kan man så danne sig et bedre overblik over priser og kompetencer.
  Det gode ved denne service er at man ikke er tvunget til at vælge en af disse advokater, hvis man ikke mener at de lever op til ens forventninger. Derved har man, på en nem og gratis måde, fået et lidt bedre indblik i testamentering ved hjælp af advokat.

  Håber det kunne hjælpe

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...