fredag den 7. januar 2011

Ny bil med billig forsikring


I dag kan man nemt få en ny bil med billig forsikring. Dette er specielt godt, i forhold til unge billister, uden stor erfaring, da man her kan få en kaskodækning, der nemt er 10.000 kr. billigere end den man kan få hvis man købe en brugt bil, og skal have den forsikret igennem eget forsikringsselskab. Derfor får man nogle gode billige år til at opbygge ancinnitet i forhold til senere dækninger, såfremt man kører skadesfrit. Endvidere er der flere selskaber der tilbyder elitebillist lignende vilkår til billister med fx. 5 år skadefri kørsel. Hvilket betyder at man hurtigt kan blive elitebillist.

Der er dog stor forskel på hvad der dækkes, selvrisiko og øvrige betingelser for forsikringen tegnet hos forhandleren. Ofte får man ikke rådgivning af forhandleren, men udelukkende en pris. Dvs. at man ikke er opmærksom på om selvrisikoen er højere hvis føreren af bilen er under 25. Om præmien reguleres ved skade, er der nedskrivning af bilens værdi, er der glasdækning mv. Det er derfor meget vigtigt at man sætter sig ind i forsikringsbetingelserne og dækningerne før man acceptere dem.

Forhandleren vil meget gerne sælge dig forsikringen da han får provision, så kan han sælge en ny bil med billig forsikring, tjener han gode penge. Men hans viden om forsikringen er ganske givet begrænset.

I markeder spår man også at der fremadrettet vil komme en priskrig på bl.a. bilforsikringer, da de traditionelle forsikringsselskaber mister markedsandele på bilforsikringer til de selskaber der tilbyder ordninger gennem forhandlere. Læs bl.a. hvad TopDanmark tror her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...