tirsdag den 24. august 2010

Online lån


Der er mange muligheder for online lån, og det øger derfor dine muligheder for at få de ting du gerne vil have, nemt og bekvemt. Men denn luksuskoster, og man skal tænke sig om, inden man optager forbrugslån online.

Det er dejligt og nemt at optage lån, og derved kunne købe den fladskærm, computer eller taske som man vil have nu og her. Derfor bliver mange fristet til at købe, uden at tænke på de omkostninger der er ved denne type forbrugslån.

Når du optager online forbrugslån, skal du forvente at betale en rente på ml 25 - og 35 %, og en tilbegebetalingsperiode, der ofte gør at du betaler næsten ligeså meget i renter, som du har lånt til at starte med.

Ønsker du at have en frihed til at handle når du finder et godt tilbud, vil jeg klart anbefale at man kontakter sin bank, og etablerer en kreditfacilitet, så man har mulighed for at handle. I bankerne kan du få denne finansiering til ml. 8 - 14 % hvilket er væsentlig mindre en hos finansieringsselskaberne. Et andet råd er at du skal tænke dig om 2 gange, inden du køber forbrugsgoder for lånte penge. Det kan være mange penge du kommer til at betale ekstra, og for ting, som du reelt ikke har brug for, eller kunne nøjes med mindre.

1 kommentar:

  1. Jeg giver dig helt ret i det, du siger, men desværre er der jo nogle, der må se sig nødsaget til at gå ud og låne lidt ekstra penge til at klare sig for resten af måneden, og generelt er bankerne jo meget påpasselige med at låne penge ud, hvilket man sådan set godt forstår, men det gør bare situationen meget værre for forbrugeren, fordi man i så fald bliver nødt til at betale en tårnhøj rente.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...