onsdag den 14. oktober 2009

Forbrugslån i bank


Kan det betale sig at spørge i banken om et forbrugslån. Ja det kan det helt sikkert. Renten er meget lavere på forbrugslån i banken, helt op til 20 % point er der i forskel på forbrugslån i banken, og hos andre udbydere som DER, GE Mneybank, SMS lån mv.


Det kan derfor være en rigtig god ide at få forbrugslån i bank. Udover de kontante fordele, er der den fordel at en uddannet bankrådgiver ser lånet i forhold til din økonomi. Dvs. at bankrådgiveren tager højde for hele din økonomi, og kan fortælle dig havd det vil betyde for dig at optage lånet. Endvidere skal man være opmærksom på, at hvis man får et afslag i banken, er der en god grund til dette. Banken lever af at låne penge ud, og vil derfor gøre alt hvad de kan for at "sælge" dig et lån. Når der gives afslag er det ofte med en begrundelse i at din økonomi ikke kan bære en ekstra låneydelse, eller at du bliver for sårbar i forhold til uforudsete udgifter samt din gældsfaktor bliver for høj. Gældsfaktoren beskriver hvor meget udlån du ha i forhold til din årsindtægt. Hvis man skal have en sund og stabil indtægt, bør man ikke have en gældsfaktor på mere end 4, det betydet at hver gang du tjener 100.000 kr, bør du ikke skylde mere væk en 400.000 kr.


Vælger du alligevel ikke at tage dit forbrugslån i en bank, men en af de dyrere udbydere, skal du bare huske at det er dit eget ansvar hvis din økonomi efterfølgende ikke kan hænge sammen. Derfor bør du tænke dig godt om, før du på egen hånd låner penge til forbrug mv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...