mandag den 14. januar 2013

Valg af ejendomsmægler
Valg af ejendomsmælger
Når beslutningen er truffet, og I ønsker at sælge jeres ejendom, så er det rigtig vigtigt, at finde den rigtig ejendomsmægler. Jeres tanker er allerede videre og I drømmer om fremtiden, og derfor er det vigtig at valget  bliver tænkt igennem, og du/I finder ud af hvad  der er vigtigt for dig/jer, når ejendommen skal sælges.
Billig eller dyr ejendomsmægler
Hvordan prisfastsætter ejendomsmælgerne ejendommen, og er der stor prisforskel – der skal gerne komme tilbud fra mindst 3 forskellige ejendomsmæglerbutikker. På den måde er det nemmeste for jer at finde den rette pris med den rette mælger.
Jeres friværdi og jeres provenu ved salg, vil selvfølgelig være mindst, ved den mælger der har sat prisen for at sælge boligen, højest. Forhør jer grundigt om, hvorfor vedkommende mener prisen skal være så meget højere, end de andre mælgere inden valget tages – især hvis der er stor prisforskel.
Et billigt salær er også yderst tiltrækkende, men overvej nøje, hvorfor der er forskel i salæret. Har mælgeren med det dyreste salær et større køberkartotek eller bedre kontakter. Sælger han generelt flere boliger, og/eller er han bedre til at reklamerer for sig selv og de boliger han sælger. Hvor meget har mælgeren solgt netop i dit område og ikke mindst er mælgeren lokal kendt.
Når du vælger mælger kan du også tjekke boliga.dk eller boligsiden.dk på nettet, og på den måde se hvor godt vedkommende er repræsenteret i dit område og på disse sider kan du også se hvordan liggetiderne er for de ejendomme ejendomsmægleren har til salg.

Ekstra tilvalg
Der kan købes forskellige tilvalg ved de forskellige mælgere. Alt fra billeder taget fra master til 360 graders video med lyd. For hver tilvalg der vælges jo mindre bliver provenuet, men det kan bestemt også betyde at det lige netop er din ejendom der bliver interessant at tjekke.
En 360 graders video i de forskellige værelser, med kommentar af rummene og detaljerne ved og i rummere koster omkring et par tusind kroner. Denne 360 graders visning giver dig nærmest en rundvisning i ejendommen, og de købere som blot klikkede på din ejendom for nysgerrigshedens skyld, kan nu danne sig et bedre indtryk at ejendommen og ønsker derefter måske en fremvisning. De tusind kroner som bliver trukket fra provenuet, kan derved være med til at øge dine chancer for salg, og måske med salg indenfor overkommelig tid.

Tillid og kemi
Har I det godt med personen der skal sælge jeres bolig, og  føler I, at I kan stole på vedkommende? Føler i mælgeren tiltrækkende og tænker I, at kommende køber også vil have den indstilling til ejendomsmælgeren, så er det også vigtigt at tage med.
I skal have det godt med jeres valg, for det er en vigtig beslutning I har taget og det skal tages seriøst og håndteres korrekt.

1 kommentar:

  1. Tillid og kemi betyder rigtigt meget for sælgere. Men hvad med prisen?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...