mandag den 3. oktober 2011

Danmarks bedste bank


Danmarks bedste bank
Hvilket bank er den bedste i Danmark. Ja, det burde jo være enkelt at komme med en liste på det, men det er ikke sådan virkeligheden er. For hvordan måler men det bedste pengeinstitut. Er det på de billigste priser, de fleste kunder, den bedste funding eller en kombination? Tja hvad synes du...???

Bankernes kompetence
Bankerne kan have forskellige kompetencer, og derfør bør du lede efter en bank, der er særlig god i forhold til dine behov. Det kan være rådgivning og priser i forbindelse med køb af fast ejendom, det kan være pensionsrådgivning, eller bare god tilgængelighed og følelsen af at have en lokal bank der tælle. Derfor skal man finde en bank, som er Danmarks bedste for dig og din familie.


Hvordan finder jeg en god bank.
Man kan altid starte med den bank man er kunde i, og forhøre sig om muligheden for at løse det problem du står med. Er du ikke helt tilfreds, kan du evt. indhente andre priser / muligheder for løsninger, for at finde ud af hvem der har givet dig den bedste samlede løsning. Du kan også bruge mybanker.dk og pengepriser.dk til at sammenligne de banker og pengeinstitutter nær dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...