mandag den 1. november 2010

Gode råd til din privatøkonomi

Her har jeg lige nogle gode råd til din privatøkonomi, som kan hjælpe dig til at få mere overblik over din økonomi og endda spare nogle penge.

1. Skær unødvendige udgifter væk på dit budget, som fx det fitness abonnement du alligevel aldrig bruger, eller det dyre telefonabonnement, der lige så godt kunne være taletid eller i hvert fald et billigere alternativ.

2. Skift til en billigere a-kasse. Uanset hvilken a-kasse du er medlem af, har du den samme rettighed til dagpenge. Der kan derfor være mange penge at spare ved at vælge et billigere alternativ.

3. Sammenlæg dine lån det billigste sted. Hvis dette ikke er muligt, så betal dine små lån ud først, for at skabe noget råderum i hverdagen. undgå endvidere fremover at låne til forbrug. Væn dig til at spare op før du køber. På den måde kan du spare rigtig mange penge.

4. Undgå impulskøb, og tænk over hvad du bruger dine penge på. Kan du spare fx 50 kr. om dagen, kan du spare 1.500 kr. om måneden. Det er da et beløb der kan mærkes.

5. Gennemgå dine forsikringer, og indhent tilbud hvert 2-3 år, så du sikrer dig at du altid har de billigste forsikringer.

6. Tjek dine internet- og telefonabonnementer og find ud af om du kan få lign. service til en bedre pris. Oftest kan man vi kampagn er og reklamer få rigtig gode tilbud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...