søndag den 30. maj 2010

budgetskema privatøkonomi


Mangler du hjælp til et budgetskema for din privatøkonomi, så har jeg her et par tips og et link du kan bruge, for at findet et godt budgetskema så du får overblik over, og styr på din privatøkonomi.

Realistiske udgifter i budget
Når man skal lave budget, er det vigtigt at man husker at være realistisk omkring sine udgifter, og sætter lidt ekstra af til udgifterne, så der er til udsving. Gør du ikke det, kan du risikerer at din økonomi bliver presset ved fx. stigninger i varmepriser eller forsikringer. Gennemgå din egen privatøkonomi mindst en gang om året, og revider her dit budgetskema, for at sikre at der er sammenhæng ml. indbetalinger og udgifter.Ikke din banks budget
Forvent ikke at din bank følger op på at dit budget hænger sammen. I den moderne bankverden har bankrådgiverne ikke tid til at gennemgå alle kundernes budgetskemaer, og følge op på disse, simpelt fordi der ikke er nogen indtjening her. Husk derfor at dit budget er dit ansvar, og ikke bankens. Dog kan man oftest få hjælp til opstart af budget i banken, samt hjælp til ændring af overførsler, tilmelding til betalingsservice mv.

Gratis budgetskema
Jeg har fundet et godt og gratis budgetskema, som jeg håber du kan få god nytte af. God arbejdslyst, og har du/I spørgsmål, så smid en kommentar og jeg skal vende tilbage hurtigst muligt.

Hent her gratis budgetskema

4 kommentarer:

 1. Hejsa. Tak for dit link, det har været meget nyttigt.

  SvarSlet
 2. Et budgetskema er virkelig et godt værktøj til at styre økonomien. Vi havde først downloaded et budgetskema fra http://budgetskema.info/, men det her er meget mere overskueligt. Det skal ikke være så besværligt at holde styr på økonomien.

  Det har tilmed givet et bedre hjemmemiljø, da konen og jeg ikke skændes så meget mere ;)

  SvarSlet
 3. Jeg er rigtig glad for at jeg kunne hjælpe jer i jeres privatøkonomi med et nemt og overskueligt budgetskema.

  Tak for jeres indlæg, og tak fordi i følger med på bloggen!

  SvarSlet
 4. Hejsa. Tusind tak for linket. Det er er nemt budgetskema, og min kone og jeg har nu for første gang i vores liv fået lagt et budget. Vi læser med stor interesse din gode blog! Vh Peter og Karin.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...