mandag den 13. februar 2012

Realkreditlån beregnerRealkreditlån beregner
Hvis du skal optage et realkreditlån, er en realkreditlån beregner et rigtig godt værktøj. Men ofte finder du beregneren på Nordea kredit, Nykredit eller Totalkredits hjemmeside, og derfor vil lånene være et udsnit af deres produkter. Derfor har du her et link, til en uafhængig realkreditlån beregner. Inden du går i gang, vil jeg dog lige kort fortælle hvad du kan få ud af beregneren. Linket til realkreditlånsberegneren finder du sidst i indlægget.


Hvad viser beregning af realkreditlån
Værktøjet fortæller dig hurtigt hvor meget du skal betale pr. år for de mest almindelige typer realkreditlån, beregnet på dagskursen og efter skat, også kaldet nettoydelsen. Endvidere viser beregneren hvad der vil ske med lånet hvis renten stiger eller falder, både på restgælden og ydelsen. Du får nogle nemme aflæselige grafer og tal, som du kan bruge som anvisning, i forhold til hav det vil koste at låne pengene.


Ingen garanti for lån
Husk, at selvom ydelsen på lånet er det samme som du betaler i husleje i dag, eller du selv synes at du kan betale ydelsen ud af dit rådighedsbeløb, så er beregneren ikke en garanti for at du kan få lån. Det afhænger af bankens eller realkreditinstituttet samlede kreditvurdering af dig. Endvidere er der heller ingen garanti for, at du kan få 80 % belåning i din bolig.


Beregning af realkreditlån

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...